Telefontid vardagar 8.00-9.00

Om oss

Stordjursveterinärerna i Varberg är en ambulerande veterinärpraktik. Vi utgår från vår veterinärstation i Gödestad mitt i Varbergs kommun.

Vi arbetar med lantbruksdjur och häst i fält och i viss mån kan vi ta emot din hund eller katt på vår veterinärstation.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Vårt arbetslag

Vi som arbetar på Stordjursveterinärerna i Varberg strävar efter att ge dig och din besättning eller ditt djur bästa möjliga veterinärservice. Vi delar alla det personliga engagemanget för våra djur och djurägare. Vi erbjuder bred kompetens, hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Vi vill att du som djurägare ska känna dig trygg hos oss.

Lars Olhav Olsson


Legitimerad veterinär

Lars blev legitimerad veterinär vid SLU Uppsala 2004 och har sedan dess arbetat i Halland med lantbruksdjur och häst. Han är delägare och grundare av Stordjursveterinärerna i Varberg som startades 2014. Lars har vidareutbildning inom Hälsopaket mjölk, villkorad läkemedelsanvändning mjölkkobesättningar, seminveterinär för nöt, Smittsäkrad besättning nöt och ritningsgranskning inför förprövning. Han arbetar även några timmar per vecka åt Livsmedelsverket som besiktningsveterinär på Öströö Fårfarm.

AnnaMaria Olhav Olsson


Legitimerad veterinär

AnnaMaria blev legitimerad veterinär vid SLU i Uppsala 2010 och har sedan dess arbetat i Halland med lantbruksdjur och häst. Hon är delägare och grundare av Stordjursveterinärerna i Varberg som startades 2014. AnnaMaria har vidareutbildning inom Hälsopaket mjölk, villkorad läkemedelsanvändning mjölkkobesättningar, Smittsäkrad besättning gris, fårhälsovård och grishälsovård, seminveterinär för häst, vårdhygien, officiell veterinär för alla djurslag och hon är godkänd att utföra ID- och signalementsbeskrivning på häst.

Anna-Jennie Lyngsmark


Legitimerad veterinär

Anna-Jennie blev legitimerad veterinär vid SLU i Uppsala 2012 och har sedan dess arbetat i Halland med lantbrukets djur och häst. Hon är delägare och grundare av Stordjursveterinärerna i Varberg som startades 2014. Anna-Jennie har tidigare erfarenhet av att arbeta som sköterska på smådjursklinik. Hon har vidareutbildning inom Hälsopaket mjölk, villkorad läkemedelsanvändning mjölkkobesättningar, officiell veterinär för alla djurslag, hästtandvård steg 1 och hon är godkänd att utföra ID- och signalementsbeskrivning på häst.

Thomas Englund


Legitimerad veterinär

Thomas blev legitimerad veterinär vid SLU i Uppsala 2018 och har tidigare jobbat som djursjukvårdare och avdelningschef för smådjurskliniken på Universitetsdjursjukhuset i Uppsala. Thomas har arbetat som veterinär med både lantbruksdjur och sällskapsdjur innan han kom till Stordjursveterinärerna 2019. Han är vidareutbildad inom genetik och avelsstrategi och har ett speciellt intresse för får och fjäderfä.